Wij worden een VIP2024-sportclub!

apr 28, 2024 | Campagnes

Minister van Sport Ben Weyts en Sport Vlaanderen willen de zomerspelen in Parijs aangrijpen om het komende jaar zoveel mogelijk Vlamingen in beweging te krijgen. Onder de VIP2024-vlag (‘Vlamingen in Parijs’) worden de komende weken en maanden heel wat acties uitgerold.

Hoe word je een VIP2024-sportclub?

We dagen de sportclubs die kans willen maken op de titel van VIP2024-sportclub uit om tussen januari en mei 2024 deze drie uitdagingen tot een goed einde te brengen:

1. Doe met je sportclub mee aan een VIP2024-challenge

Daag iedereen in en rond je sportclub uit tot meer sporten en bewegen! Organiseer zelf een sportief belevingsevenement met een link naar Parijs 2024 of laat je inspireren door een challenge van een van de deelnemende sportfederaties.

2. Zet de VIP2024-promotiecampagne in de kijker

Wij bezorgen jou via je sportfederatie affiches en ander promotiemateriaal waarmee Vlaamse topsporters je activeren en inspireren om meer te gaan sporten en bewegen in de sportclubs. Zorg ervoor dat iedereen in jouw sportclub dit materiaal gezien heeft.

3. Vertel over je Vrijwilliger in Parijs

Zet je lokale vrijwilliger, clubcoach of begeleider in de kijker die het verdient om voor je club in Parijs te zijn! Zorg dat iedereen in en rond je sportclub die gezien heeft!

 

 

Info

Op de website van Sport Vlaanderen vind je alle info over de drie uitdagingen, inspiratievoorbeelden en de mooie prijzen die je kan winnen, waaronder een daguitstap naar Parijs!

Alle sportclubs die de drie uitdagingen voltooid hebben, de gouden VIP2024-sportclubs, maken kans op een van de drie hoofdprijzen: een trip naar Parijs tijdens de Olympische Spelen 2024 voor een delegatie van jouw sportclub. Bovendien zijn er nog een heleboel andere mooie prijzen te bemachtigen (wedstrijdreglement).