Naamloos

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Misschien Cursus Hoger Redder (dient nog bekeken te worden)

Sportoase Brasschaat Zwembadweg 1, Brasschaat, Antwerpen

Via de opleiding Hoger Redder, kan je het diploma Basisredder of het diploma Hoger Redder behalen. Door het volgen van deze opleiding leert de cursist onder andere: vakkundig ingrijpen bij verdrinkingsrisico's in overdekte en niet overdekte circulatiebaden en open zwemgelegenheden overeenkomstig de bepalingen zoals vermeld in de Vlarem II wetgeving, de reddings- en reanimatietechnieken snel en vlot toepassen.… Lees verder Misschien Cursus Hoger Redder (dient nog bekeken te worden)

Misschien cursus Hoger Redder (dient nog bekeken te worden)

Zwembad De Nachtegaal Duffelsesteenweg 145, Kontich, Antwerpen

Via de opleiding Hoger Redder, kan je het diploma Basisredder of het diploma Hoger Redder behalen. Door het volgen van deze opleiding leert de cursist onder andere: vakkundig ingrijpen bij verdrinkingsrisico's in overdekte en niet overdekte circulatiebaden en open zwemgelegenheden overeenkomstig de bepalingen zoals vermeld in de Vlarem II wetgeving, de reddings- en reanimatietechnieken snel en vlot toepassen.… Lees verder Misschien cursus Hoger Redder (dient nog bekeken te worden)

Reddersbijscholing Duffel

Netwerk Lokaal Sportbeleid vzw organiseert jaarlijks bijscholingen voor redders. Deze bijscholingen zijn erkend door Sport Vlaanderen en beantwoorden aan de wetgeving die de redders oplegt minimaal jaarlijks een erkende bijscholingscursus te volgen. Om een geldige bijscholing te volgen en dus het getuigschrift te kunnen ontvangen, moet de zwembadredder in het bezit zijn van het diploma Hoger Redder.… Lees verder Reddersbijscholing Duffel